Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: william tell Songtekst: maybe tonight

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: william tell - maybe tonight ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van maybe tonight? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van william tell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van william tell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals maybe tonight .

Origineel

Sometimes you get what you want Sometimes you get what you need Sometimes you find everything in me There's times it doesn't make sense And I can barely believe That you still find anything in me I'm comin' apart, I'm comin' to you This game has pushed us so far Can you pull me through? Maybe tonight, maybe tonight Maybe tonight, we'll find a place, between you and me The cost is selling you short The life that gets in the way I finally feel strong enough to pray The words that I couldn't keep But always meant to say How can we find the time to fill this space? I'm comin' apart, I'm comin' to you This game has pushed us so far Can you pull me through? Maybe tonight, maybe tonight Maybe tonight, we'll find our way Maybe tonight, we'll find a place, between you and me We're so close, just make it stay I have lived to feel this way It's been down but we're not out This is all I need right now Sometimes you get what you want Sometimes you get what you need Sometimes you find everything in me Maybe tonight, maybe tonight Maybe tonight, we'll find our way Maybe tonight, we'll find a place, between you and me

 

Vertaling

Soms krijg je wat je wilt Soms krijg je wat je nodig hebt Soms vind je alles in mij Soms klopt er iets niet En ik kan nauwelijks geloven Dat je nog steeds iets in me vindt Ik kom uit elkaar, ik kom naar jou Dit spel heeft ons zo ver gedreven Can you pull me through? Misschien vanavond, misschien vanavond Misschien vinden we vanavond een plek, tussen jou en mij De prijs is je tekort doen Het leven dat in de weg staat Ik voel me eindelijk sterk genoeg om te bidden De woorden die ik niet kon houden Maar altijd al wilde zeggen Hoe kunnen we de tijd vinden om deze ruimte te vullen? I'm comin' apart, I'm comin' to you Dit spel heeft ons zo ver gedreven Can you pull me through? Misschien vanavond, misschien vanavond Misschien vinden we vanavond onze weg Misschien vinden we vanavond een plek, tussen jou en mij We zijn zo dichtbij, zorg dat het blijft Ik heb geleefd om me zo te voelen Het is een tijdje slecht geweest maar we zijn er nog niet uit Dit is alles wat ik nu nodig heb Soms krijg je wat je wilt. Soms krijg je wat je nodig hebt Soms vind je alles in mij Misschien vanavond, misschien vanavond Maybe tonight, we'll find our way Misschien vinden we vanavond een plek, tussen jou en mij