Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: angel eyes (2009)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - angel eyes (2009) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van angel eyes (2009)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals angel eyes (2009) .

Origineel

[Verse 1] Try to think that love's not around But it's uncomfortably near My poor heart ain't gaining no ground 'Cause my Angel Eyes ain't here [Verse 2] Angel Eyes, that old devil's scent They glow unbearably bright Need I say my love is misspent On Angel Eyes tonight? [Chorus] So drink up, all you people Order anything you see Have fun, you happy people The laughs and the jokes are on me Pardon me, but I gotta run The fact's uncommonly clear I got to find who's now number one And why my Angel Eyes ain't here [Chorus] So drink up, all you people Order anything you see Have fun, you happy people The laughs and the jokes are on me Pardon me, but I gotta run The fact's uncommonly clear I got to find who's now number one And why my Angel Eyes ain't here [Outro] Excuse me, while I disappear

 

Vertaling

[Verse 1] Try to think that love's not around But it's uncomfortably near My poor heart ain't gaining no ground 'Cause my Angel Eyes ain't here [Verse 2] Angel Eyes, die oude duivelsgeur They glow unbearably bright Need I say my love is misspent Aan Angel Eyes vanavond? [refrein] Dus drink op, jullie allemaal Bestel alles wat je ziet Veel plezier, jullie gelukkige mensen De lach en de grappen zijn van mij Vergeef me, maar ik moet rennen Het feit is ongewoon duidelijk Ik moet uitvinden wie nu nummer één is En waarom mijn Angel Eyes er niet is [Chorus] Dus drink op, mensen Bestel alles wat je ziet Veel plezier, jullie gelukkige mensen De lach en de grappen zijn van mij Vergeef me, maar ik moet rennen Het feit is ongewoon duidelijk Ik moet uitvinden wie nu nummer één is And why my Angel Eyes ain't here [Outro] Excuseer me, terwijl ik verdwijn