Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: both ends of the candle (outtake)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - both ends of the candle (outtake) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van both ends of the candle (outtake)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals both ends of the candle (outtake) .

Origineel

I've been trying so hard to forget you But this chore of forgetting I find Has me burning both ends of the candle And fighting a battle with time What I'd give just to sleep for a moment But it's a luxury that I can't afford For I know that I just dream about you And my tears would start falling once more So I'm burning both ends of the candle I just hope that it lasts through the night For each moment the candle is burning Brings closer the ending of life So I'm burning both ends of the candle I just hope that it lasts through the night For each moment the candle is burning It brings closer the ending of life

 

Vertaling

Ik heb zo hard geprobeerd je te vergeten Maar dit karwei van vergeten vind ik Heeft me branden beide uiteinden van de kaars En vecht een gevecht met de tijd Wat ik zou geven om een moment te kunnen slapen Maar dat is een luxe die ik me niet kan veroorloven Want ik weet dat ik alleen maar over jou droom En mijn tranen zouden weer gaan vallen Dus ik brand beide uiteinden van de kaars Ik hoop alleen dat het de hele nacht doorgaat Want elk moment dat de kaars brandt Brengt het einde van het leven dichterbij Dus ik brand beide uiteinden van de kaars Ik hoop alleen dat het de nacht doorgaat Voor elk moment dat de kaars brandt komt het einde van het leven dichterbij