Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: but not for me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - but not for me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van but not for me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals but not for me .

Origineel

They're writing songs of love, but not for me A lucky star's above, but not for me With love to lead the way I found more clouds of gray Than any Broadway play could guarantee I was a fool to fall, and get that way Hi ho alas and also lack a day Although I can't dismiss The memory of her kiss I guess she's not for me I was a fool to fall, and get that way Hi ho alas and also lack a day Although I can't dismiss The memory of her kiss I guess she's not for me

 

Vertaling

Ze schrijven liefdesliedjes, maar niet voor mij Een geluksster staat boven, maar niet voor mij Met liefde om de weg te leiden Ik vond meer grijze wolken than any Broadway play could guarantee Ik was een dwaas om te vallen, en zo te worden Hi ho alas en ook een dag te kort Hoewel ik niet kan ontslaan De herinnering aan haar kus I guess she's not for me Ik was een dwaas om te vallen, en zo te worden Hi ho alas and also lack a day Hoewel ik de herinnering De herinnering aan haar kus I guess she's not for me