Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: columbus stockade blues

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - columbus stockade blues ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van columbus stockade blues? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals columbus stockade blues .

Origineel

[Verse 1] Way down in Columbus Georgia Want to be back in Tennessee Way down in Columbus Stockade Friends have turned their backs on me [Verse 2] Go on and leave me if you wish to Never let me cross your mind In your heart you love another Leave me little darling I don't mind [Verse 1] Way down in Columbus Georgia Want to be back in Tennessee Way down in Columbus Stockade Friends have turned their backs on me [Verse 2] Go on and leave me if you wish to Never let me cross your mind In your heart you love another Leave me little darling I don't mind [Instrumental Break] [Verse 1] Way down in Columbus Georgia Want to be back in Tennessee Way down in Columbus Stockade Friends have turned their backs on me [Verse 2] Go on and leave me if you wish to Never let me cross your mind In your heart you love another Leave me little darling I don't mind [Outro] Leave me little darling I don't mind Leave me little darling I don't mind Leave me little darling I don't mind

 

Vertaling

[Verse 1] Ver weg in Columbus Georgia Ik wil terug naar Tennessee Ver weg in Columbus Stockade Vrienden hebben me de rug toegekeerd [Verse 2] Ga maar en verlaat me als je wilt Never let me cross your mind In je hart hou je van een ander Laat mij maar, liefje ik vind het niet erg [Verse 1] Helemaal beneden in Columbus Georgia Ik wil terug naar Tennessee Weg in Columbus Stockade Vrienden hebben me de rug toegekeerd [Verse 2] Ga maar en verlaat me als je wilt Never let me cross your mind In je hart hou je van een ander Verlaat mij kleine lieveling ik vind het niet erg [Instrumental Break] [Verse 1] Way down in Columbus Georgia Want to be back in Tennessee Way down in Columbus Stockade Friends have turned their backs on me [Verse 2] Ga maar en verlaat me als je wilt Never let me cross your mind In je hart hou je van een ander Verlaat me kleine lieveling ik vind het niet erg [Outro] Laat me kleine schat ik vind het niet erg Laat me kleine schat ik vind het niet erg Laat me kleine schat ik vind het niet erg