Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: don’t fence me in

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - don’t fence me in ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t fence me in? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t fence me in .

Origineel

Oh give me land lots of land under starry skies above Don't fence me in Let me ride through the wide open country that I love Don't fence me in Let me be by myself in the evening breeze Listen to the murmur of the cottonwood trees Oh give me land lots of land under starry skies above Don't fence me in Let me ride through the wide open country that I love Don't fence me in Just turn me loose let me straddle my old saddle Underneath the western skies On my cayuse let me wander over yonder 'Till I see the mountains rise I want to ride to the ridge where the west commences Gaze at the moon until I lose my senses Oh give me land lots of land under starry skies above Don't fence me in Let me ride through the wide open country that I love Don't fence me in

 

Vertaling

Oh geef me land, veel land onder de sterrenhemel daarboven Sluit me niet in Laat me rijden door het wijde open land waar ik van hou Sluit me niet in Laat me alleen zijn in de avondbries Luister naar het ruisen van de katoenbomen Oh geef me land, veel land onder de sterrenhemel daarboven Sluit me niet in Laat me rijden door het wijde open land waar ik van hou Sluit me niet in Laat me los, laat me op mijn oude zadel zitten Underneath the western skies Op mijn kayuse laat me dwalen over ginder 'Tot ik de bergen zie oprijzen Ik wil rijden naar de bergkam waar het westen begint Staren naar de maan tot ik mijn zinnen verlies Oh geef me land, veel land onder de sterrenhemel daarboven Sluit me niet in Laat me rijden door het wijde open land waar ik van hou Don't fence me in