Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: give me the simple life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - give me the simple life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van give me the simple life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals give me the simple life .

Origineel

I don't believe in frettin' and grievin' Why mess around with strife' I never was cut out to step and strut out Give me the simple life Some find it pleasant dining on pheasant Those things roll off my knife Just serve me tomatoes and mashed potatoes Give me the simple life A cottage small if all I'm after Not one that's spacious and wide A house that rings with joy and laughter And the ones you love inside Some like the high road, I like the low road Free from the care and strife Sounds corny and seedy, but yes, indeed Give me the simple life

 

Vertaling

Ik geloof niet in piekeren en treuren. Waarom rotzooien met ruzie? Ik ben nooit gemaakt om te stappen en te pronken Geef me het eenvoudige leven Sommigen vinden het prettig om op fazant te eten Die dingen rollen van mijn mes Geef mij maar tomaten en aardappelpuree Geef me het eenvoudige leven Een klein huisje is alles wat ik zoek Niet een die groot en breed is Een huis dat rinkelt van vreugde en gelach En degenen van wie je houdt binnen Sommigen houden van de hoge weg, ik van de lage weg Vrij van zorg en strijd Klinkt afgezaagd, maar ja, inderdaad Geef me het eenvoudige leven