Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: heaven and hell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - heaven and hell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van heaven and hell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals heaven and hell .

Origineel

Sometimes it's heaven,sometimes it's hell Sometimes I don't even know Sometimes I take it as far as I can Sometimes I don't even go My front tracks are headed for a cold water well My back tracks are covered in snow Sometimes it's heaven,sometimes it's hell Sometimes I don't even know Heaven ain't walking a street paved with gold Hell ain't a mountain of fire Heaven is laying in my sweet baby's arms Hell is when my baby's not there My front tracks are headed for a cold water well My back tracks are covered in snow Sometimes it's heaven,sometimes it's hell Sometimes I don't even know Sometimes it's heaven,sometimes it's hell Sometimes I don't even know

 

Vertaling

Soms is het de hemel, soms is het de hel Soms weet ik het niet eens Soms ga ik zo ver als ik kan Soms ga ik niet eens Mijn voorste sporen zijn op weg naar een koude waterput Mijn achtersporen zijn bedekt met sneeuw Soms is het de hemel, soms is het de hel Soms weet ik het niet eens Heaven ain't walking a street paved with gold De hel is geen berg van vuur De hemel is in de armen van mijn lieve baby liggen De hel is als mijn baby er niet is Mijn voorste sporen zijn op weg naar een koude waterput Mijn achtersporen zijn bedekt met sneeuw Soms is het de hemel, soms is het de hel Soms weet ik het niet eens Soms is het de hemel, soms is het de hel Soms weet ik het niet eens