Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: hero

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - hero ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hero? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hero .

Origineel

Where is our hero tonight? The bars are all booming And he's nowhere in sight Wherever he is Lord, we hope he's alright Where is our hero tonight? He used to be king of the bars He's opened and closed them from Waco to Mars Now he sings on the streets and he sleeps in his car But he used to be king of the bars. Where is our hero tonight? He left here a-sailing, he was high as a kite Feeling kinda sorry, and looking for a fight Where is our hero tonight? Where is our hero today? Can we just tag along, we'll stay out his way. Does he still write the sad songs and can he still play Where is our hero today? Where is our hero tonight? The bars are all booming And he's nowhere in sight Wherever he is Lord, we hope he's alright Where is our hero tonight? Wherever he is Lord, we hope he's alright But where is our hero tonight?

 

Vertaling

Waar is onze held vanavond? De bars zijn allemaal aan de gang En hij is nergens te bekennen. Waar hij ook is Heer, we hopen dat hij in orde is Waar is onze held vanavond? Vroeger was hij de koning van de bars Hij heeft ze geopend en gesloten van Waco tot Mars Nu zingt hij op straat en slaapt hij in zijn auto. Maar vroeger was hij de koning van de bars. Waar is onze held vanavond? Hij vertrok hier zeilend, hij was zo high als een vlieger Een beetje spijt, en op zoek naar een gevecht Waar is onze held vanavond? Waar is onze held vandaag? Kunnen we niet gewoon meegaan, we blijven uit zijn buurt. Schrijft hij nog steeds de droevige liedjes en kan hij nog steeds spelen Waar is onze held vandaag? Waar is onze held vanavond? De bars zijn allemaal aan het dreunen En hij is nergens te bekennen Waar hij ook is Heer, we hopen dat hij in orde is Waar is onze held vanavond? Waar hij ook is Heer, we hopen dat hij in orde is Maar waar is onze held vannacht?