Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: how great thou art

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - how great thou art ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van how great thou art? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals how great thou art .

Origineel

O Lord my God When I in awesome wonder Consider all the worlds They hands have made I see the stars I hear the rollin' thunder Thy power throughout The universe displayed. Then sings my soul My Savior God, to Thee, How great Thou art How great Thou art Then sings my soul My Savior God, to Thee How great Thou art How great Thou art! When Christ shall come With shouts of acclamation And take me home What joy shall fill my heart Then I shall bow In humble adoration And there proclaim, "My God, how great Thou art!" Then sings my soul My Savior God, to Thee, How great Thou art How great Thou art Then sings my soul My Savior God, to Thee How great Thou art How great Thou art! How great Thou art How great Thou art!

 

Vertaling

O Heer mijn God Als ik in ontzagwekkende verwondering alle werelden beschouw die zij met hun handen hebben gemaakt zie ik de sterren Hoor ik de rollende donder Uw macht door Het heelal getoond. Dan zingt mijn ziel Mijn Heiland God, tot U, Hoe groot zijt Gij Hoe groot zijt Gij Dan zingt mijn ziel Mijn Heiland God, voor U Hoe groot zijt Gij Hoe groot zijt Gij! Wanneer Christus zal komen Met kreten van toejuiching en mij mee naar huis neemt Wat een vreugde zal mijn hart vervullen. Dan zal ik buigen In nederige aanbidding En daar uitroepen, "Mijn God, hoe groot zijt Gij!" Dan zingt mijn ziel Mijn Heiland God, tot U, Hoe groot zijt Gij Hoe groot zijt Gij Dan zingt mijn ziel Mijn Heiland God, voor U Hoe groot zijt Gij Hoe groot zijt Gij! Hoe groot zijt Gij! Hoe groot zijt Gij!