Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: i don’t feel anything

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - i don’t feel anything ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i don’t feel anything? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i don’t feel anything .

Origineel

[Intro] I don't feel anything what was I worried for I don't feel love or hate or anything that I felt before [Chorus] Why was I so afraid of seeing you again Because it's the strangest thing I don't feel anything [Verse 1] How I must have loved you once upon a time And I can't seem to feel emotion now of any kind [Chorus] [guitar] [Verse 2] You look the same as always time's been good to you But I must confess that time has done a few things for me too [Chorus]

 

Vertaling

[Intro] ik voel niets, waar maakte ik me druk om ik voel geen liefde of haat of iets wat ik eerder voelde [refrein] waarom was ik zo bang om je weer te zien Omdat het het vreemdste is ik voel niets [Vers 1] Hoe ik ooit van je gehouden moet hebben En ik lijk nu geen enkele emotie te voelen [Chorus] [guitar] [Vers 2] Je ziet er hetzelfde uit als altijd, de tijd is goed voor je geweest Maar ik moet bekennen dat de tijd ook een paar dingen voor mij heeft gedaan [Chorus]