Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: i just can't let you say good bye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - i just can't let you say good bye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i just can't let you say good bye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i just can't let you say good bye .

Origineel

I had not planned On seeing you I was afraid Of what I had do Pride is strong, And here am I I just can't let you say goodbye What force behind Your evil mind Can let your lips Speak so unkind To one who loves as much as I But I just can't let you say goodbye The flesh around Your throat is pale Intended by my fingernails Please don't scream, please don't cry 'Cause I just can't let you say goodbye Your voice is still, and it speaks no more You'll never hurt me anymore Death is a friend to love and I 'Cause now you'll never say goodbye I had not planned On seeing you I was afraid Of what I had to do But pride is strong, And here am I Now you'll never say goodbye

 

Vertaling

Ik had niet gepland om jou te zien. Ik was bang voor wat ik zou doen Trots is sterk, En hier ben ik Ik kan je geen afscheid laten nemen Welke kracht zit er achter Jouw kwade geest Kan je lippen zo onvriendelijk laten spreken Tegen iemand die zoveel liefheeft als ik Maar ik kan je geen afscheid laten nemen Het vlees rond Je keel is bleek Bedoeld door mijn vingernagels Schreeuw alsjeblieft niet, huil alsjeblieft niet 'Cause I just can't let you say goodbye Je stem is stil, en hij spreekt niet meer Je zult me nooit meer pijn doen De dood is een vriend voor mij en de liefde Want nu zeg je nooit meer vaarwel Ik had niet gepland om jou te zien Ik was bang voor wat ik moest doen Maar trots is sterk, en hier ben ik Nu zul je nooit afscheid nemen