Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: i love you because

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - i love you because ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i love you because? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i love you because .

Origineel

I love you because you understand, dear, every single thing I try to do And you're always there to lend a helping hand, dear But most of all I love you 'cause you're you No matter what the world may say about me I know your love will always see me through I love you for the way you never doubt me, but most of all I love you 'cause you're you I love you because my heart is lighter every time I'm walking by your side And I love you because the future's brighter, the door to happiness you opened wide No matter what may be the style or season I know your love will always see me through I love you for a hundred thousand reasons But most of all I love you 'cause you're you

 

Vertaling

Ik hou van je omdat je alles begrijpt, liefste, wat ik probeer te doen En je bent er altijd om een helpende hand te bieden, liefje Maar ik hou vooral van je omdat jij jij bent Wat de wereld ook over me zegt Ik weet dat jouw liefde me er altijd doorheen zal slepen Ik hou van je omdat je nooit aan me twijfelt, maar bovenal hou ik van je omdat je jij bent Ik hou van je omdat mijn hart lichter is elke keer als ik aan je zijde loop En ik hou van je omdat de toekomst rooskleuriger is, de deur naar geluk heb je wijd open gezet Wat ook de stijl of het seizoen mag zijn Ik weet dat jouw liefde me er altijd doorheen zal slepen Ik hou van je om honderdduizend redenen Maar ik hou vooral van je omdat je jij bent