Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: ocean of diamonds

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - ocean of diamonds ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ocean of diamonds? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ocean of diamonds .

Origineel

Some people drink champagne out under the stars While others drink wine, leaning over a bar But all that I need dear to make me feel fine Is to know that your love will forever be mine I'd give an ocean of diamonds or a world filled with flowers To hold you closely for just a few hours Hear you whisper softly that you love me too Would change all the dark clouds to the bluest of blue I don't drink their champagne and I don't drink their wine So if you refuse me my poor heart will pine I'll be so lonely till the day that I die And as long as I live dear you'll still hear me cry I'd give an ocean of diamonds or a world filled with flowers To hold you closely for just a few hours Hear you whisper softly that you love me too Would change all the dark clouds to the bluest of blue Would change all the dark clouds to the bluest of blue

 

Vertaling

Sommige mensen drinken champagne onder de sterren Terwijl anderen wijn drinken, leunend over een bar Maar alles wat ik nodig heb, liefste, om me goed te voelen is te weten dat jouw liefde voor altijd de mijne zal zijn Ik zou een oceaan van diamanten geven of een wereld gevuld met bloemen om je maar een paar uur vast te houden Je zacht horen fluisteren dat je ook van mij houdt Zou alle donkere wolken veranderen in het blauwste van blauw Ik drink hun champagne niet en ik drink hun wijn niet Dus als je me weigert zal mijn arme hart wegkwijnen Ik zal zo eenzaam zijn tot de dag dat ik sterf En zolang ik leef, zul je me nog horen huilen Ik zou een oceaan van diamanten geven of een wereld gevuld met bloemen om je maar een paar uur vast te houden Je zachtjes horen fluisteren dat je ook van mij houdt Zou alle donkere wolken veranderen in het blauwste van blauw Zou alle donkere wolken veranderen in het blauwste van het blauw