Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: old five and dimers like me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - old five and dimers like me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old five and dimers like me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old five and dimers like me .

Origineel

I've spent the lifetime making up my mind to be More than the measure of what I thought others could see Good luck and fast bucks they're too few and too far between There's catalog buyers and old five and dimers like me She stood beside me letting me know she would be Something to lean on if everything ran out on me Well fenced yards ain't hole cards and like is not ever will be The reason for rhymers and old five and dimers like me [ harmonica - guitar ] It's taking me so long now that I know I believe All that I do or say is all I ever will be Too much ain't enough for old five and dimers like me Too far and too high and too deep ain't too much to see An old five and dimer is all I intended to be

 

Vertaling

Ik heb mijn leven lang mijn zinnen gezet op Meer dan de maat van wat ik dacht dat anderen konden zien. Veel geluk en snel geld verdienen is te weinig en te ver weg. Er zijn catalogus kopers en oude vijf en dimers zoals ik Ze stond naast me en liet me weten dat ze dat zou zijn Iets om op te leunen als alles opraakt Nou, omheinde tuinen zijn geen hole cards en zullen dat ook nooit zijn De reden voor rijmers en oude vijf en dimers zoals ik [ harmonica - gitaar ] Het duurt nu zo lang dat ik weet dat ik geloof Alles wat ik doe of zeg is alles wat ik ooit zal zijn Te veel is niet genoeg voor oude vijf en dimers zoals ik Te ver en te hoog en te diep is niet te veel om te zien Een oude vijf en dimer is alles wat ik wilde zijn