Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: old time religion

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - old time religion ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van old time religion? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals old time religion .

Origineel

Gimme that old time religion Gimme that old time religion Gimme that old time religion It's good enough for me. It was good for the Hebrew children It was good for the Hebrew children It was good for the Hebrew children It's good enough for me. Gimme that old time religion Gimme that old time religion Gimme that old time religion It's good enough for me. It was good for dad and mother It was good for dad and mother It was good for dad and mother And it's good enough for me. Gimme that old time religion Gimme that old time religion Gimme that old time religion It's good enough for me. It will do when I am dyin' It will do when I am dyin' It will do when I am dyin' It's good enough for me. Gimme that old time religion Gimme that old time religion Gimme that old time religion It's good enough for me

 

Vertaling

Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Het is goed genoeg voor mij. Het was goed voor de Hebreeuwse kinderen Het was goed voor de Hebreeuwse kinderen Het was goed voor de Hebreeuwse kinderen Het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Het is goed genoeg voor mij. Het was goed voor vader en moeder Het was goed voor pappa en mamma Het was goed voor vader en moeder En het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Het is goed genoeg voor mij. Het zal doen wanneer ik sterf Het zal werken als ik sterf Het zal werken als ik sterf Het is goed genoeg voor mij. Geef me die ouderwetse religie Geef me die ouderwetse religie Gimme that old time religion Het is goed genoeg voor mij