Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: once in a while

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - once in a while ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van once in a while? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals once in a while .

Origineel

Once in a while will you try to give One little thought to me Though someone else may be Nearer your heart? Once in a while will you dream Of the moments I shared with you Moments before we two Drifted apart? In love's smoldering ember One spark may remain If love still can remember That spark may burn again I know that I'll be contented With yesterday's memory Knowing you think of me Once in a while In love's smoldering ember One spark may remain If love still can remember The spark may burn again I know that I'll be contented With yesterday's memory Knowing you think of me Once in a while

 

Vertaling

Wil je eens in de zoveel tijd proberen om een kleine gedachte aan mij te geven Hoewel iemand anders misschien Dichter bij je hart is? Wil je af en toe dromen Van de momenten die ik met je deelde Moments before we two Uit elkaar dreven? In de smeulende vlam van de liefde Een vonk kan blijven Als liefde zich nog kan herinneren Die vonk kan weer branden Ik weet dat ik tevreden zal zijn Met de herinnering van gisteren wetende dat je aan me denkt Af en toe In de smeulende sintel van de liefde Een vonk kan overblijven Als de liefde zich nog kan herinneren De vonk kan weer branden Ik weet dat ik tevreden zal zijn Met de herinnering van gisteren Wetende dat je aan me denkt Af en toe