Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: rock me to sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - rock me to sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rock me to sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rock me to sleep .

Origineel

[Vesre 1] All I can hear are the crickets And the whistle from some lonely freight I've been working so hard to make everything right But for now it'll just have to wait [Chorus] Because tonight I'd like you to rock me to sleep I'd like you to sing me a song I'm tired of trying to figure things out And I'm tired of being so strong [Verse 2] I've never been too good at asking I'm more apt to do it alone And it's strange how a lot of us think something's wrong If we can't do it all on our own [Chorus] Because tonight I'd like you to rock me to sleep I'd like you to sing me a song I'm tired of trying to figure things out And I'm tired of being so strong [Verse 3] It's funny how times when your hurting Make what's so familiar seem strange And when you need help, it's hardest to ask And it always takes so long to change [Chorus] Because tonight I'd like you to rock me to sleep I'd like you to sing me a song I'm tired of trying to figure things out And I'm tired of being so strong

 

Vertaling

[Vesre 1] Alles wat ik kan horen zijn de krekels en het gefluit van een eenzame vracht Ik heb zo hard gewerkt om alles goed te maken Maar nu zal het gewoon moeten wachten [refrein] Want vanavond wil ik dat je me in slaap wiegt Ik wil dat je een liedje voor me zingt Ik ben moe van het proberen om dingen uit te zoeken En ik ben het zat om zo sterk te zijn [Verse 2] ik ben nooit zo goed geweest in vragen Ik ben meer geneigd om het alleen te doen And it's strange how a lot of us think something's wrong If we can't do it all on our own [Chorus] Want vanavond wil ik dat je me in slaap wiegt I'd like you to sing me a song Ik ben moe van het proberen om dingen uit te zoeken En ik ben het zat om zo sterk te zijn [Verse 3] It's funny how times when you hurting Wat zo vertrouwd is, vreemd doet lijken En als je hulp nodig hebt, is het het moeilijkst om te vragen En het duurt altijd zo lang om te veranderen [Chorus] Because tonight I'd like you to rock me to sleep I'd like you to sing me a song Ik ben moe van het proberen om dingen uit te zoeken En ik ben het zat om zo sterk te zijn