Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: sentimental journey

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - sentimental journey ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sentimental journey? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sentimental journey .

Origineel

[Verse] Going to take a sentimental journey gonna set my heart at ease Going to make a sentimental journey to renew old memories I got my fare, got my reservation, spent every dime I could afford Like a child in wild anticipation long to hear that all aboard Seven, that's the time we leave, at seven I'll be waiting up for heaven Counting every mile of railroad track that takes me back I never thought my heart could be so yearny, why did I decide to roam I'm going to take a sentimental journey, sentimental journey home [Outro] Seven that's the time we leave Sentimental journey home

 

Vertaling

[Verse] Going to take a sentimental journey gonna set my heart at ease Ik ga een sentimentele reis maken om oude herinneringen te vernieuwen Ik heb mijn ticket, heb mijn reservering, besteed elk dubbeltje dat ik me kon veroorloven Als een kind in wilde verwachting verlang ik om te horen dat alles aan boord is Zeven uur, dat is de tijd dat we vertrekken, om zeven uur wacht ik op de hemel Ik tel elke kilometer spoor dat me terugbrengt. Ik had nooit gedacht dat m'n hart zo jaar na jaar kon zijn, waarom heb ik besloten te zwerven Ik ga een sentimentele reis maken, sentimentele reis naar huis [Outro] Zeven dat is de tijd dat we vertrekken Sentimentele reis naar huis