Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: she’s still gone

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - she’s still gone ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van she’s still gone? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals she’s still gone .

Origineel

[Verse 1] I wake up in the morning with my arms around my pillow Then suddenly I realize, I only hold a pillow You're not there, you're not there [Verse 2] I call your name and hear my voice run searching through the hallway To return alone confirming all I've known for so long I'm alone you're still gone [Verse 3] Still half asleep I stumble to the kitchen for my coffee My footsteps match my heartbeats, funny heartbeats on linoleum The sounds all wrong you're still gone [Verse 4] The sounds outside reminding me the world won't wait forever And understanding saves don't stand by empty graves You're on your own all alone, she's still gone

 

Vertaling

[Verse 1] Ik word 's morgens wakker met mijn armen om mijn kussen. Dan besef ik plots dat ik enkel een kussen vasthoud Je bent er niet, je bent er niet [Vers 2] Ik roep je naam en hoor mijn stem door de gang rennen Om alleen terug te keren bevestig ik alles wat ik al zo lang ken ik ben alleen je bent nog steeds weg [Vers 3] Nog half slapend strompel ik naar de keuken voor mijn koffie Mijn voetstappen kloppen met mijn hartslag, rare hartslag op linoleum De geluiden zijn allemaal verkeerd je bent nog steeds weg [Vers 4] De geluiden buiten herinneren me eraan dat de wereld niet eeuwig wacht En begrijpend dat reddingen niet bij lege graven staan You're on your own all alone, she's still gone