Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: some other time

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - some other time ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van some other time? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals some other time .

Origineel

Some other time, I'll forget you. And start my life anew. But not just now, I won't forget you, 'Cause I've spent too much time loving you. I know I could forget you if I wanted to. But there's still ten thousand dreams that I must dream of you. Some other time, I'll stop rememberin', The love that came my way. Then I'll forget I ever loved you. Some other time, but not today. I know I could forget you if I wanted to. But there's still ten thousand dreams that I must dream of you. Some other time, I'll stop rememberin', The love that came my way. Then I'll forget I ever loved you. Some other time, but not today.

 

Vertaling

Een andere keer, zal ik je vergeten. En mijn leven opnieuw beginnen. Maar niet nu, ik zal je niet vergeten, Want ik heb te veel tijd doorgebracht met van je te houden. Ik weet dat ik je zou kunnen vergeten als ik dat zou willen. Maar er zijn nog tienduizend dromen die ik van jou moet dromen. Een andere keer, zal ik stoppen met herinneren, De liefde die op mijn pad kwam. Dan vergeet ik dat ik ooit van je gehouden heb. Een andere keer, maar niet vandaag. Ik weet dat ik je kan vergeten als ik dat zou willen. Maar er zijn nog tienduizend dromen die ik van je moet dromen. Een andere keer, zal ik stoppen met herinneren, De liefde die op mijn pad kwam. Dan vergeet ik dat ik ooit van je gehouden heb. Een andere keer, maar niet vandaag.