Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: summer of roses

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - summer of roses ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van summer of roses? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals summer of roses .

Origineel

A short time I have to be with you my love But a short time is better than no time you see So I bring to you all my possessions And would that you'd share them with me I bring you one springtime of robins One springtime of robins to sing And I bring you one summer of roses One summer of roses I bring I bring you one autumn of dry leaves Dry leaves will be helpful you know To soften the fall of your snowflakes When I bring you, your winter of snow

 

Vertaling

Een korte tijd heb ik om bij je te zijn mijn liefste Maar een korte tijd is beter dan geen tijd zie je Dus ik breng je al mijn bezittingen En zou willen dat je ze met me deelde Ik breng je een lente van roodborstjes Een lente van roodborstjes die zingen En ik breng je een zomer vol rozen Een zomer van rozen breng ik je Ik breng je een herfst van droge bladeren Droge bladeren zullen je helpen, weet je Om de val van je sneeuwvlokken te verzachten Wanneer ik jou, jouw winter van sneeuw breng