Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: talk to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - talk to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van talk to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals talk to me .

Origineel

Tonight, down here in the valley I'm lonesome and oh, how I feel As I sit here alone in my cabin I can see your mansion on the hill Do you recall when we parted? The story to me you revealed You said you could live without love, dear In your loveless mansion on the hill I've waited all through the years, love To give you a heart true and real 'Cause I know that you're living in sorrow In your loveless mansion on the hill The light shines bright from your window And the trees stand so silent and still I know you're alone with your pride, dear In your loveless mansion on the hill In your loveless mansion on the hill

 

Vertaling

Vanavond, hier beneden in de vallei Ik ben eenzaam en oh, wat voel ik me Als ik hier alleen in mijn hut zit Ik kan je huis zien op de heuvel Weet je nog toen we uit elkaar gingen? Het verhaal dat je me vertelde Je zei dat je zonder liefde kon leven, liefje In jouw liefdeloze herenhuis op de heuvel Ik heb al die jaren gewacht, liefste Om je een hart te geven waar en echt Want ik weet dat je in verdriet leeft In jouw liefdeloze huis op de heuvel Het licht schijnt helder uit je raam En de bomen staan zo stil en stil Ik weet dat je alleen bent met je trots, liefste In jouw liefdeloze huis op de heuvel In jouw liefdeloze herenhuis op de heuvel