Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: truck drivin' man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - truck drivin' man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van truck drivin' man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals truck drivin' man .

Origineel

I stopped at a roadhouse in Texas A little place called Hamburger Dan I heard that old jukebox started playin' THe song about a 'Truck Drivin' Man' Well the waitress then brought me some coffee And I thanked her and called her again I said, "That old song there sure does fit me 'Cause I'm a truck drivin' man" So pour me another cup of coffee For it is the best in the land And put another nickel in the jukebox And play that 'Truck Drivin' Man' And I climbed back aboard my old semi Again like a flash I was gone I heard them old truck wheels start rollin' I'm on my way down to San Antone Oh so, pour me another cup of coffee For it is the best in the land And put another nickel in the jukebox We gonna play a little 'Truck Drivin' Man' Almost play that 'Truck Drivin' Man' Come on and play that 'Truck Drivin' Man'

 

Vertaling

Ik stopte bij een wegrestaurant in Texas Een kleine plaats genaamd Hamburger Dan I heard that old jukebox started playin' Dat liedje over een 'Truck Drivin' Man'. Nou, de serveerster bracht me toen wat koffie En ik bedankte haar en riep haar weer Ik zei, "Dat oude liedje daar past zeker bij mij "Want ik ben een vrachtwagenchauffeur" So pour me another cup of coffee Want het is de beste in het land En stop nog een stuiver in de jukebox And play that 'Truck Drivin' Man' En ik klom weer aan boord van mijn oude semi In een flits was ik weer weg I heard those old truck wheels start rollin' I'm on my way down to San Antone Oh zo, schenk me nog een kop koffie in Want het is de beste in het land And put another nickel in the jukebox We gaan een beetje 'Truck Drivin' Man' spelen Speel bijna die 'Truck Drivin' Man Kom op en speel die 'Truck Drivin' Man