Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willie nelson Songtekst: you ought to hear me cry

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willie nelson - you ought to hear me cry ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you ought to hear me cry? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willie nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willie nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you ought to hear me cry .

Origineel

If you think I laugh louder than anyone here If you think That my volume's too high If you think I laugh loud You ain't heard nothin' yet You ought to hear me cry If you think I talk louder than maybe I should Well I guess, I'm just that kind of guy But if I talk loud And laugh loud You ain't heard it all You ought to hear me cry I go home, to a home Where love's almost gone Not enough to fill one needle's eye Then I sit down in a corner And I turn on the tears And you ought to hear me cry I go home, to a home Where love's almost gone Not enough to fill one needle's eye Then I sit down in a corner And I turn on the tears And you ought to hear me cry You ought to hear me cry

 

Vertaling

Als je denkt dat ik harder lach dan iedereen hier Als je denkt dat mijn volume te hoog staat Als je denkt dat ik hard lach Je hebt nog niets gehoord Je zou me moeten horen huilen Als je denkt dat ik luider praat dan misschien zou moeten Nou ik denk, dat ik gewoon zo'n soort jongen ben Maar als ik hard praat En hard lach dan heb je nog niet alles gehoord Je zou me moeten horen huilen Ik ga naar huis, naar een huis Waar de liefde bijna verdwenen is Niet genoeg om het oog van een naald te vullen Dan ga ik in een hoekje zitten En ik zet de tranen aan En je zou me moeten horen huilen Ik ga naar huis, naar een huis Waar de liefde bijna verdwenen is Niet genoeg om het oog van een naald te vullen Dan ga ik in een hoekje zitten En ik zet de tranen aan En je zou me moeten horen huilen Je zou me moeten horen huilen