Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willow smith Songtekst: see u dance

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willow smith - see u dance ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van see u dance? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willow smith! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willow smith en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals see u dance .

Origineel

I just wanna dance, I just wanna dance. I just wanna move, I just wanna move. I just wanna dance, I just wanna move. I just wanna shake, I just wanna shake. I just wanna groove, I just wanna groove. Right next to you, right next to you. I'm just tryna bump, I'm just tryna ride. I'm just tryna groove, I'm just tryna ride. I just wanna. Shake, shake, shake. I just wanna move. And dance, and shake, and groove. And dance, and dance, and dance. Dance is foreign. Dance is foreign, Gucci is foreign. Dance is foreign. Just wanna move, shake, and bounce. I just wanna

 

Vertaling

Ik wil gewoon dansen, ik wil gewoon dansen. Ik wil gewoon bewegen, ik wil gewoon bewegen. Ik wil gewoon dansen, ik wil gewoon bewegen. Ik wil alleen maar schudden, ik wil alleen maar schudden. Ik wil gewoon groove, I just wanna groove. Vlak naast je, vlak naast je. I'm just tryna bump, I'm just tryna ride. I'm just tryna groove, I'm just tryna ride. Ik wil alleen maar. Schudden, schudden, schudden. Ik wil alleen maar bewegen. En dansen, en schudden, en grooven. En dansen, en dansen, en dansen. Dans is buitenlands. Dans is buitenlands, Gucci is buitenlands. Dans is buitenlands. Ik wil gewoon bewegen, schudden, en stuiteren. I just wanna