Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willow Songtekst: time machine

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willow - time machine ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van time machine? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willow! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willow en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals time machine .

Origineel

[Intro] Yeah [Verse 1] Baby, if I had a time machine I'd go back to 1983 Maybe I would chill with Basquiat I'd be out there playing make-believe I'd be in the streets of NYC Sippin' lemonade likely 21st Century me, 20th Century dreams [Pre-Chorus] And tell me does it feel like that? Does it really feel like that? 'Cause baby, if it's real like that... [Chorus] Then please don't wait on me, on me Please don't wait on me, on me Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine) Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine) [Verse 2] Baby if I had a time machine I'd go back to 1993 Maybe I would play with Kurt Cobain Maybe I would get on MTV Maybe I would cruise all day Ride a longboard, foosball fates I don't care what anyone says Everyone is disconnected these days 'Cause everyone is looking at their phone Tryna feel like they are less alone (So wrong) And I'm here to tell them that they're wrong (So wrong) [Pre-Chorus] 'Cause baby, if it feels like that Tell me if it feels like that Tell me if it's real like that [Chorus] Then please don't wait on me, on me Please don't wait on me, on me Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine) Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine)

 

Vertaling

[Intro] Yeah [Verse 1] Baby, als ik een tijdmachine had zou ik teruggaan naar 1983 Misschien zou ik chillen met Basquiat I'd be out there playing make-believe Ik zou in de straten van NYC zijn waarschijnlijk limonade nippend 21st Century me, 20th Century dreams [Pre-Chorus] And tell me does it feel like that? Voelt het echt zo? 'Cause baby, if it's real like that... [Chorus] Wacht dan alsjeblieft niet op mij, op mij Wacht dan niet op mij, op mij Wacht dan niet op mij, op mij (Take 'em back to 1983) Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Tijdmachine, tijdmachine) Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine) [Verse 2] Baby if I had a time machine zou ik teruggaan naar 1993 Misschien zou ik met Kurt Cobain spelen Misschien zou ik op MTV komen Misschien zou ik de hele dag cruisen Rijden op een longboard, foosball fates Het kan me niet schelen wat iedereen zegt Iedereen is tegenwoordig afgesloten Cause everybody is looking at their phone Proberen te voelen dat ze minder alleen zijn (Zo verkeerd) And I'm here to tell them that they're wrong [Pre-Chorus] 'Cause baby, if it feels like that Tell me if it feels like that Tell me if it's real like that [Chorus] Wacht dan alsjeblieft niet op mij, op mij Please don't wait on me, on me Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine) Please don't wait on me, on me (Take 'em back to 1983 Shining down, look like a Christmas tree I don't give a fuck, I'm doing me Time machine, time machine)