Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willy mason Songtekst: i can't sleep

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willy mason - i can't sleep ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i can't sleep? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willy mason! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willy mason en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i can't sleep .

Origineel

I can't sleep When you're gone Nighttime speaks And I'm too proud to break the firing line I'm waiting for the gods to take my eyes Take them out beyond the border line Show me the road through eagles eyes I know that way we haven't far to ride Books and hooks and paper cups Oh help me I can't sleep Its just a game but oh that game Something strong Crawling round my mind does not belong Pillows soft Tell myself again till I get lost I'm looking for the space between the space That gathers dust in every eager age Skate across the top of this great maze Skate as though I know I can't be saved Strangers from the future Now are speaking right though me They lead the way to my escape Oh ah

 

Vertaling

Ik kan niet slapen When you're gone De nacht spreekt En ik ben te trots om de vuurlinie te doorbreken Ik wacht op de goden om mijn ogen te nemen Neem ze mee voorbij de grenslijn Laat me de weg zien door de ogen van adelaars Ik weet dat we niet ver hoeven te rijden Boeken en haken en papieren bekertjes Oh help me ik kan niet slapen Het is maar een spel maar oh dat spel Iets sterks dat rond mijn hoofd kruipt hoort daar niet bij Kussens zacht Vertel het mezelf nog eens tot ik verdwaald ben Ik zoek de ruimte tussen de ruimte Die stof verzamelt in elke gretige leeftijd Schaats over de top van dit grote doolhof Schaats alsof ik weet dat ik niet gered kan worden Vreemden uit de toekomst spreken nu recht door mij heen Zij leiden de weg naar mijn ontsnapping Oh ah