Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: willy porter Songtekst: moonbeam

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: willy porter - moonbeam ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van moonbeam? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van willy porter! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van willy porter en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals moonbeam .

Origineel

Hello little moonbeam Such a welcome sight I've got nothing in my pockets Walk with me tonight Old cars in the tall grass Broken glass and chrome Down along the railway Behind my parent's home Hiding in the sumac Waiting for a train Got a penny on the railway Hello little moonbeam I forgot your song Every cross tie tells me I've been gone too long Seems to me That you give your light so freely Won't you shed your beams on me I need you, little moonbeam When I was a young boy Balanced on this rails I'd hold my jacket high, lord Wind would fill my sail Hello little moonbeam Balanced on this rail I'll hold my jacket high, lord Wind come fill my sail Hiding in the sumac Waiting for a train Got a penny on the railway

 

Vertaling

Hallo kleine maanstraal Zo'n welkom gezicht Ik heb niets in mijn zakken Loop vanavond met me mee Oude auto's in het hoge gras Gebroken glas en chroom Langs de spoorweg Achter het huis van mijn ouders Verstopt in de sumak Wachtend op een trein Ik kreeg een stuiver van de spoorweg Hallo kleine maanstraal Ik ben je liedje vergeten Elke dwarsstropdas zegt me dat ik te lang weg ben geweest Het lijkt mij dat jij je licht zo vrij geeft Wil je je stralen niet op mij laten vallen Ik heb je nodig, kleine maanstraal Toen ik een jonge jongen was Balancerend op deze rails hield ik mijn jas hoog, heer Wind zou mijn zeil vullen Hallo kleine maanstraal Balancerend op deze rail Ik zal mijn jas hoog houden, heer De wind komt mijn zeil vullen Verstopt in de sumak Wachtend op een trein Ik heb een cent op de spoorweg