Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wilson simoninha Songtekst: amante amado

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wilson simoninha - amante amado ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amante amado? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wilson simoninha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wilson simoninha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amante amado .

Origineel

Eu quero que você me pegue. Me abrace, me aperte, me beije, me ame. E depois me mande embora. Que eu vou feliz da vida, amor. Que eu vou feliz da vida, amor [repete tudo]. Quero ser mandada, adorada, machucada. E amada por você. E depois pode me mandar embora. Mesmo que sejam quatro horas da manhã, chovendo. Fazendo frio, amor. Vem me proibindo de olhar pra outra mulher qualquer. E me proibindo de olhar pra outro cara qualquer. Pois eu vou muito contente e vitorioso. Pois você é o meu amante amado, amor [2x]. Eu quero que você me pegue. Me abrace, me aperte, me beije, me ame. E depois me mande embora. Que eu vou feliz da vida, amor. Que eu vou feliz da vida, amor. Quero ser mandada, adorada, machucada. E amada por você. E depois pode me mandar embora. Mesmo que sejam quatro horas da manhã, chovendo. Fazendo frio, amor. Vem me proibindo de olhar pra outra mulher qualquer. E me proibindo de olhar pra outro cara qualquer. Pois eu vou muito contente e vitorioso. Você é o minha amada, amor. Pois eu vou muito contente e vitoriosa. Pois você é o meu amante amado, amor. Lá fora está chovendo. Lá fora está fazendo frio [2x]. Eu quero que você me pegue. Me abrace, me aperte, me beije, me ame. E depois me mande embora. Que eu vou feliz da vida, amor. Que eu vou feliz da vida, amor

 

Vertaling

Ik wil dat je me neemt. Hou me vast, knijp me, kus me, hou van me. En stuur me dan weg. Dat ik gelukkig wegga, liefje. Dat ik gelukkig ga, liefste [herhaalt alles]. Ik wil weggestuurd worden, aanbeden, gekwetst. En geliefd door jou. En dan kun je me wegsturen. Ook al is het vier uur 's ochtends, regent het. Het is koud, schatje. Je verbiedt me om naar een andere vrouw te kijken. En me verbieden om naar een andere man te kijken. Want ik ga heel gelukkig en zegevierend. Want jij bent mijn geliefde, liefste [2x]. Ik wil dat je me meeneemt Hou me vast, knijp me, kus me, hou van me En stuur me dan weg. Dat ik gelukkig wegga, liefje. Dat ik nog lang en gelukkig zal zijn, schatje. Ik wil weggestuurd worden, aanbeden, gekwetst. En geliefd door jou. En dan kun je me wegsturen. Ook al is het vier uur 's ochtends, regent het. Het is koud, liefje. Je verbiedt me om naar een andere vrouw te kijken. En me verbieden om naar een andere man te kijken. Want ik ga heel gelukkig en zegevierend. Je bent mijn geliefde, baby Want ik ga zeer tevreden en zegevierend Want jij bent mijn geliefde, liefste. Buiten regent het. Buiten is het koud [2x]. Ik wil dat je me meeneemt Hou me vast, hou me vast, knijp me, kus me, hou van me. En stuur me dan weg. Ik zal gelukkig zijn, schatje. Dat ik gelukkig zal zijn, baby