Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wilson simoninha Songtekst: flor do futuro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wilson simoninha - flor do futuro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van flor do futuro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wilson simoninha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wilson simoninha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals flor do futuro .

Origineel

Tudo bem. Estava inseguro. Pra lhe dar essa flor. Trouxe pra você. Tudo bem. A flor do futuro. Vai abrir mil caminhos. Você vai ver.... Rio de prazer. Um brilho de um olhar. Não vai dizer que não te adoro. Não vá (ou vá) dizer que não te adoro. Refrão. Baby o que que há?. Baby o que que há?. Errei. Baby eu sei que há. Eu sei. Eu não vivo sem você...

 

Vertaling

Het is al goed. Ik was onzeker. Om je deze bloem te geven. Ik heb het voor je meegebracht. Het is oké. Het is oké. De bloem van de toekomst. Het zal duizend wegen openen. Je zult zien .... Rivier van plezier. Een glinstering van een oog. Ik zal niet zeggen dat ik niet van je hou. Zal niet zeggen dat ik niet van je hou. Refrein. Schatje, wat is er? Schatje, wat is er? Ik heb een fout gemaakt. Baby, ik weet dat het verkeerd is. Ik weet dat die er is. Ik kan niet leven zonder jou...