Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wilson simoninha Songtekst: sossega

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wilson simoninha - sossega ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sossega? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wilson simoninha! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wilson simoninha en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sossega .

Origineel

quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me deixar sozinho. com fome, com sede, com frio. na hora que eu mais precisava. de calor, carinho e amor. você me abandonou. quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me deixar sozinho. com fome, com sede, com frio. na hora que eu mais precisava. de calor, carinho e amor. você me abandonou. agora arrependida, angustiada. entendiada e rodada. segue meus passos pedindo pra voltar. quer saber com quem eu ando. com quem eu fico, com quem eu amo. deixa recados enxendo a minha caixa postal. mais por favor. a não não me leve a mau. já consegui um novo amor. que me enxe de carinho, alegria e calor. já consegui um novo amor. que me enxe de carinho, alegria e calor. . quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. sossega, sossega. você não é mais a primeira. sossega, sossega. você não é mais a primeira. quem mandou você. abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar. quem mandou você. me abandonar. quem mandou você. meu coração maltratar

 

Vertaling

wie heeft je gestuurd. om me alleen te laten. hongerig, dorstig, koud. in mijn tijd van nood. van warmte, zorg en liefde. je hebt me in de steek gelaten. wie heeft je gestuurd. om me in de steek te laten. wie heeft je gestuurd. om me in de steek te laten. hongerig, dorstig, koud. in mijn tijd van nood. van warmte, zorg en liefde. je hebt me in de steek gelaten. wie heeft je gestuurd. om me in de steek te laten. mijn hart doet pijn. wie heeft je gestuurd. om mij in de steek te laten. wie heeft je gestuurd. mijn hart doet pijn. wie heeft je gestuurd. om mij alleen te laten. hongerig, dorstig, koud. op het moment dat ik het meest nodig had. warmte, zorg en liefde. je hebt me in de steek gelaten. nu spijt, gekweld. verveeld en boos. volg mijn stappen en vraag om terug te komen. je wilt weten met wie ik wandel, met wie ik blijf, met wie ik liefheb. je laat berichten achter in mijn mailbox. maar alsjeblieft, vat me niet verkeerd op. ik heb al een nieuwe liefde. die me vervult met genegenheid, vreugde en warmte. wie heeft je gestuurd. om me in de steek te laten. wie heeft je gestuurd. Ik heb een nieuwe liefde. Ik heb een nieuwe liefde. Ik heb een nieuwe liefde. Ik heb een nieuwe liefde. Ik heb een nieuwe liefde. Ik heb een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde. Je hebt een nieuwe liefde.