Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wire Songtekst: different to me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wire - different to me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van different to me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wire! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wire en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals different to me .

Origineel

Well I wonder what's going on, same old stuff suppose Not quite right that the stuff's the same but it seems different to me Seems like the cancer in this city has got to be terminal I haven't got it, though; incidentally, where are you? Thought you lived here, the bright lights have got you I'd rather be a sprat than a mackerel, you can slip through the net It's set, it also takes one to catch one

 

Vertaling

Nou vraag ik me af wat er aan de hand is, hetzelfde oude spul veronderstel Niet helemaal juist dat het hetzelfde spul is, maar het lijkt anders voor mij Het lijkt erop dat de kanker in deze stad terminaal moet zijn. Ik heb het niet, hoewel; trouwens, waar ben je? Ik dacht dat je hier woonde, de felle lichten hebben je te pakken. Ik ben liever een sprot dan een makreel, je kunt door het net glippen Het is gezet, je hebt er ook een nodig om er een te vangen