Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: within temptation Songtekst: apologize

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: within temptation - apologize ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van apologize? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van within temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van within temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals apologize .

Origineel

I'm holding on your rope. Got me ten feet off the ground. And I'm hearing what you say. But I just can't make a sound. You tell me that you need me. Then you go and cut me down, but wait. You tell me that you're sorry. Didn't think I'd turn around, and say. That it's too late to apologize, it's too late. I said it's too late to apologize. It's too late. I'd take another chance, take a fall. Take a shot for you. And I need you like a heart needs a beat. But it's nothing new - yeah. I loved you with a fire red. Now it's turning blue, and you say. I'm sorry like an angel. Heaven let me think was you. But I'm afraid. It's too late to apologize, it's too late. I said it's too late to apologize. It's too late. It's too late to apologize, it's too late. I said it's too late to apologize. It's too late. I said it's too late to apologize, yeah. I said it's too late to apologize, yeah. I'm holding on your rope, got me ten feet off. The ground

 

Vertaling

Ik hou je touw vast. Je houdt me drie meter boven de grond. En ik hoor wat je zegt. Maar ik kan geen geluid maken. Je zegt me dat je me nodig hebt. Dan ga je en snijdt me los, maar wacht. Je zegt me dat het je spijt. Ik had niet gedacht dat ik me zou omdraaien, en zeggen. Dat het te laat is om je te verontschuldigen, het is te laat. Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen. Het is te laat. Ik zou nog een kans nemen, een val nemen. Een poging wagen voor jou. En ik heb je nodig zoals een hart een slag nodig heeft. Maar het is niets nieuws. - Ja. Ik hield van je met een vuurrode. Nu wordt het blauw, en jij zegt. Het spijt me als een engel. De hemel liet me denken dat jij het was. Maar ik ben bang. Het is te laat om je te verontschuldigen, het is te laat. Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen. Het is te laat. Het is te laat om je te verontschuldigen, het is te laat. Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen. Het is te laat. Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen, ja. Ik zei dat het te laat is om je te verontschuldigen, ja. Ik hou je touw vast, het heeft me 3 meter ver gebracht. De grond.