Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: within temptation Songtekst: crazy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: within temptation - crazy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crazy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van within temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van within temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crazy .

Origineel

I remember when, I remember. I remember when I lost my mind. There was something so pleasant about that place. Even your emotions have an echo in so much space. And when you're out there without care. Yeah, I was out of touch. But it wasn't because I didn't know enough. I just knew too much. Does that make me crazy?. Does that make me crazy?. Does that make me crazy?. Possibly!. And I hope that you're. Havin' the time of your life. But think twice. That's my only advice. Come on now, who do you. Who do you, who do you think you are?. Ha ha ha, bless your soul. You really think you're in control?. Well, I think you're crazy. I think you're crazy. I think you're crazy. Just like me!. My heroes had the heart. To lose their lives out on a limb. And all I remember. Is thinking, I want to be like them. Ever since I was little. Ever since I was little. It looked like fun. And it's no coincidence I've come. And I can die when I'm done. But maybe I'm crazy. Maybe you're crazy. Maybe we're crazy. Oh probably!. Crazy. You and me. Crazy

 

Vertaling

Ik weet nog toen, ik weet het nog. Ik weet nog dat ik mijn verstand verloor. Er was iets zo aangenaam aan die plaats. Zelfs je emoties hebben een echo in zoveel ruimte. En als je daar bent zonder zorg. Ja, ik had geen contact meer. Maar dat was niet omdat ik niet genoeg wist. Ik wist gewoon te veel. Maakt me dat gek? Maakt me dat gek? Maakt dat me gek? Mogelijk. En ik hoop dat je. de tijd van je leven hebt. Maar denk twee keer na. Dat is mijn enige advies. Kom op nu, wie denk je. Wie denk je, wie je bent? Ha ha ha, zegen je ziel. Denk je echt dat je alles onder controle hebt? Nou, ik denk dat je gek bent. Ik denk dat je gek bent. Ik denk dat je gek bent. Net als ik. Mijn helden hadden het hart. Om hun leven te verliezen op een ledemaat. En alles wat ik me herinner. Is denken, ik wil zoals hen zijn. Al sinds ik klein was. Al sinds ik klein was. Het zag er leuk uit. En het is geen toeval dat ik gekomen ben. En ik kan sterven als ik klaar ben. Maar misschien ben ik gek. Misschien ben jij gek. Misschien zijn wij gek. Oh waarschijnlijk! Gek. Jij en ik. Gek.