Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: within temptation Songtekst: frozen

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: within temptation - frozen ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van frozen? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van within temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van within temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals frozen .

Origineel

I can’t feel my senses. I just feel the cold. All colors seem to fade away. I can’t reach my soul. I would stop running, If knew there was a chance. It tears me apart to sacrifice it all but I’m forced to let go. Tell me I’m frozen but what can I do?. Can’t tell the reasons I did it for you. When lies turn into truth I sacrificed for you. You say that I’m frozen but what can I do?. I can feel your sorrow. You won’t forgive me,. but I know you’ll be all right. It tears me apart that you will never know but I have to let go. Tell me I’m frozen but what can I do?. Can’t tell the reasons I did it for you. When lies turn into truth I sacrificed for you. You say that I’m frozen but what can I do?. Everything will slip way. Shattered peaces will remain. When memories fade into emptiness. Only time will tell its tale. If it all has been in vain. I can’t feel my senses. I just feel the cold. Frozen.... But what can I do ?. Frozen.... Tell me I’m frozen but what can I do?. Can’t tell the reasons I did it for you. When lies turn into truth I sacrificed for you. You say that I’m frozen, frozen.... . (fonte: site oficial)

 

Vertaling

Ik kan mijn zintuigen niet voelen. Ik voel alleen de kou. Alle kleuren lijken te vervagen. Ik kan mijn ziel niet bereiken. Ik zou stoppen met rennen, als ik wist dat er een kans was. Het verscheurt me om het allemaal op te offeren, maar ik ben gedwongen om los te laten. Zeg me dat ik bevroren ben, maar wat kan ik doen? Ik kan de redenen niet vertellen waarom ik het voor jou deed. Wanneer leugens in waarheid veranderen heb ik me voor jou opgeofferd. Je zegt dat ik bevroren ben maar wat kan ik doen?. Ik kan je verdriet voelen. Je zult me niet vergeven, maar ik weet dat het goed met je komt. Het verscheurt me dat je het nooit zult weten maar ik moet het loslaten. Zeg me dat ik bevroren ben, maar wat kan ik doen? Kan de redenen niet vertellen dat ik het voor jou deed. Als leugens in waarheid veranderen heb ik me voor jou opgeofferd. Je zegt dat ik bevroren ben maar wat kan ik doen?. Alles zal wegglijden. Verbrijzelde stukken zullen overblijven. Wanneer herinneringen vervagen in leegte. Alleen de tijd zal het verhaal vertellen. Of het allemaal voor niets is geweest. Ik kan mijn zintuigen niet voelen. Ik voel alleen de kou. Frozen .... Maar wat kan ik doen? Bevroren.... Zeg me dat ik bevroren ben, maar wat kan ik doen? Ik kan de redenen niet vertellen waarom ik het voor jou deed. Als leugens in waarheid veranderen heb ik me voor jou opgeofferd. Je zegt dat ik bevroren ben, bevroren .... . (fonte: site oficial)