Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Within Temptation Songtekst: Its The Fear

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Within Temptation - Its The Fear ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Its The Fear? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Within Temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Within Temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Its The Fear .

Origineel

IT waits for the dat i Will let iT out To give iT a reason to give iT its might I fear who i becoming I feel that i am losing the struggle within I can no longer restrain iT Mij strenght iT id fading I have to give in Its the fear of the dark IT is growing inside of me That one day iT Will come to life I have to save to save my beloved There is no escape Because mij faith is horror and doom Hold down your head now Just let me pas by Dont feed my fear In you dont want iT out I fear who i becoming I feel that i am loosing Al beauty within I can no longer restrain iT Mij strenght is fading I have to give in Its the fear Fear of the dark Its growing inside of me That one day Will come to life Have to safe To safe my beloved There is no escape Because my faith is horror and doom Long ago iT came to me And ever since that day Infected with its rage But iT ends today Its the fear Fear of the dark IT is growing inside of me That one day Will come to life Have to safe To safe my beloved There is no escape Because my faith is horror and doom

 

Vertaling

HET wacht op de dat ik iT uit zal laten Om iT een reden te geven om iT zijn kracht te geven Ik ben bang voor wie ik word Ik voel dat ik de innerlijke strijd verlies Ik kan iT niet langer in toom houden Ik sta iT id vervaagt Ik moet toegeven Het is de angst voor het donker IT groeit in mij Die ene dag komt iT tot leven Ik moet sparen om mijn geliefde te redden Er is geen uitweg Omdat mijn geloof horror en doom is Houd je hoofd nu vast Laat me gewoon voorbijgaan Voed mijn angst niet In jou wil je geen iT out Ik ben bang voor wie ik word Ik voel dat ik verlies Al schoonheid binnen Ik kan iT niet langer in toom houden Mij ??kracht is aan het vervagen Ik moet toegeven Het is de angst Bang voor het donker Het groeit in mij Die ene dag komt tot leven Moet veilig zijn Om mijn geliefde te beschermen Er is geen uitweg Omdat mijn geloof horror en ondergang is Lang geleden kwam iT naar mij toe En sinds die dag Geïnfecteerd met zijn woede Maar iT eindigt vandaag Het is de angst Bang voor het donker IT groeit in mij Die ene dag komt tot leven Moet veilig zijn Om mijn geliefde te beschermen Er is geen uitweg Omdat mijn geloof horror en ondergang is