Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: within temptation Songtekst: memories

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: within temptation - memories ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van memories? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van within temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van within temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals memories .

Origineel

In this world you tried. not leaving me alone behind.. There's no other way.. I prayed to the gods let him stay.. The memories ease the pain inside,. now I know why.. Chorus:. All of my memories keep you near.. In silent moments imagine you be here.. All of my memories keep you near.. Your silent whispers, silent tears.. Made me promise I'd try. to find my way back in this life.. I hope there is a way. to give me a sign you're ok.. Reminds me again it's worth it all. so I can go home.. Repeat Chorus. Together in all these memories. I see your smile.. All the memories I hold dear.. Darling, you know I will love you. 'til the end of time.. Repeat Chorus. All of my memories...

 

Vertaling

In deze wereld probeerde je me niet alleen achter te laten... Er is geen andere manier. Ik bad tot de goden dat hij mocht blijven. De herinneringen verlichten de pijn van binnen, nu weet ik waarom... Refrein. Al mijn herinneringen houden je dichtbij... In stille momenten stel ik me voor dat je hier bent. Al mijn herinneringen houden je dichtbij... Jouw stille gefluister, stille tranen... Lieten me beloven dat ik zou proberen mijn weg terug te vinden in dit leven. Ik hoop dat er een manier is om me een teken te geven dat je in orde bent. Herinnert me eraan dat het het allemaal waard is, zodat ik naar huis kan gaan. Herhaal refrein. Samen in al deze herinneringen. Ik zie jouw glimlach... Al de herinneringen die mij dierbaar zijn... Lieveling, je weet dat ik van je zal houden. Tot het einde der tijden... Herhaal refrein. Al mijn herinneringen...