Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: within temptation Songtekst: why not me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: within temptation - why not me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van why not me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van within temptation! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van within temptation en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals why not me .

Origineel

Some may call it a curse. A life like mine. But others, a blessing. It's certainly a lonely life. But a fulfilling one and the best. It's my cross to bear. And I'll bear it gladly. Someone has to take a stand against evil. Why should it not be me?

 

Vertaling

Sommigen noemen het een vloek. Een leven zoals het mijne. Maar anderen, een zegen. Het is zeker een eenzaam leven. Maar een bevredigend leven en het beste. Het is mijn kruis om te dragen. En ik zal het graag dragen. Iemand moet een standpunt innemen tegen het kwaad. Waarom zou ik dat niet zijn?