Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Witt Lowry Songtekst: Hurt

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Witt Lowry - Hurt ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Hurt? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Witt Lowry! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Witt Lowry en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Hurt .

Origineel

It doesn't feel right with you gone It hurts too much to be left alone I know I was never in your plans But it doesn't feel right in her bed It hurts to know Yeah, if only I knew to love you, I would lose me Or wake up just to go back asleep I hope you and him live happily But the memories, girl, you gon' have to keep All the lies that you told me are on repeat I don't know what's real, you lied through your teeth If I could take the feelings that I have for you Just like our pics, I'd press delete I've been contemplating a hundred times About a hundred facts I found out were lies I know you used me just to pass the time But you could never say I didn't fucking try What you meant to me is what I mean to art Was real with you from the fuckin' start You played games with my fuckin' heart And after you, I fell a-fuckin'-part, damn I know we weren't perfect I guess I thought we were worth it I guess your love was uncertain, you're busy at the club flirting Friends just keep feeding you bourbon Car smelling like his cologne and your weed For months I would think, "Is he better than me?" I know that he can't love you better than me I wonder, was it your intention to cheat? Can't believe I believed you Keep telling myself I don't need you When talking to her, I just see you Alone, but surrounded by people Maybe one day you'll change and he'll reap the benefits 'Cause all you left me were questions and pain Don't know why I care if you're feeling the same I need to just get you up out of my brain (It hurts to know) I know I was never the plan You're not the you you would claim You're not the person I met Don't know the you you became Was addicted though to the pain And the constant games that you play Just being real when I say that still (It hurts to know) And I tried to give you a chance But things were never the same I ended up all alone You ended up with a lame Was addicted though to the pain And the constant games that you play Just being real when I say that still (It hurts to know) It doesn't feel right with you gone (Gone, gone) It hurts too much to be left alone ('Lone, 'lone) I know I was never in your plans (Plans, plans) But it doesn't feel right in her bed (Bed, bed) It hurts to know Still, you're who my family adores Maybe that's why it's hard to ignore you After all of the time that we spent Sad to think that I still didn't know you Woke up in a city that we've never been to I wish I could show you Even my music, I put it below you Just know I would had done anything for you (It hurts to know) Remember I told you I felt inadequate Because you came from a family with money And me, I have nothing, I work as a waiter With visions of turning myself into something The music was buzzing but I couldn't pay for a bill Off of people just saying they love it Had class in the morning, had work in the evening Then write through the night with no food in my stomach (It hurts to know) Just know that it's hard Damn, girl, it's so fucking hard I keep telling myself that I need to move on But it's hard to get close when you have up a guard I know everything changed, the old me would prolly feel shame For the bottles I've bought on my card You would go to the bar while I was stuck working the double To pay for the tank in my car (It hurts to know) And I guess that it's best I pretend like I don't give a fuck Even though, to be real, I'm a mess I've been trying to find anything I can find Just to fill in the hole in my chest And it's sad to believe that a picture with me Is a picture of you and an ex You should know that it takes everything within me To delete when I'm sending a text, like It doesn't feel right with you gone It hurts too much to be left alone (It hurts to know) I know I was never in your plans (It hurts to know) And I ain't just can't get you out my head It hurts to know

 

Vertaling

Het voelt niet goed als je weg bent Het doet te veel pijn om alleen gelaten te worden Ik weet dat ik nooit in je plannen was Maar het voelt niet goed in haar bed Het doet pijn om het te weten Ja, als ik maar wist dat ik van je moest houden, zou ik me verliezen Of word wakker om weer in slaap te vallen Ik hoop dat jij en hij gelukkig leven Maar de herinneringen, meid, je moet blijven Alle leugens die je me vertelde zijn op repeat Ik weet niet wat echt is, je loog door je tanden Als ik de gevoelens die ik voor je heb kan nemen Net als onze foto's zou ik op delete drukken Ik heb honderd keer nagedacht Ongeveer honderd feiten die ik ontdekte waren leugens Ik weet dat je me gewoon hebt gebruikt om de tijd te doden Maar je zou nooit kunnen zeggen dat ik het niet geprobeerd heb Wat je voor mij betekende, bedoel ik met kunst Was echt vanaf het begin echt Je speelde spelletjes met mijn verdomde hart En na jou viel ik, verdomme, verdomme Ik weet dat we niet perfect waren Ik denk dat ik dacht dat we het waard waren Ik vermoed dat je liefde onzeker was, je bent druk bezig met flirten op de club Vrienden blijven je gewoon bourbon voeden Auto ruikt naar zijn cologne en je wiet Maandenlang zou ik denken: "Is hij beter dan ik?" Ik weet dat hij niet beter van je kan houden dan ik Ik vraag me af, was het je bedoeling om vals te spelen? Ik kan niet geloven dat ik je geloofde Blijf mezelf vertellen dat ik je niet nodig heb Als ik met haar praat, zie ik je gewoon Alleen, maar omringd door mensen Misschien zul je op een dag veranderen en hij zal de vruchten plukken Want alles wat je me achterliet was vragen en pijn Ik weet niet waarom het mij iets kan schelen als je hetzelfde voelt Ik moet je gewoon uit mijn hoofd krijgen (het doet pijn om het te weten) Ik weet dat ik nooit het plan was Jij bent niet degene die je zou claimen Jij bent niet de persoon die ik heb ontmoet Ik weet niet wie je werd Was echter verslaafd aan de pijn En de constante spellen die je speelt Gewoon echt zijn als ik dat nog steeds zeg (het doet pijn om het te weten) En ik probeerde je een kans te geven Maar dingen waren nooit hetzelfde Ik ben helemaal alleen terechtgekomen Je eindigde met een lamme Was echter verslaafd aan de pijn En de constante spellen die je speelt Gewoon echt zijn als ik dat nog steeds zeg (het doet pijn om het te weten) Het voelt niet goed als je weg bent (verdwenen, weg) Het doet te veel pijn om alleen gelaten te worden ('Lone,' lone) Ik weet dat ik nooit in je plannen was (plannen, plannen) Maar het voelt niet goed in haar bed (bed, bed) Het doet pijn om het te weten Maar toch ben je wie mijn familie aanbidt Misschien is het daarom moeilijk om je te negeren Na alle tijd die we hebben doorgebracht Triest om te denken dat ik je nog steeds niet kende Ontwaakte in een stad waar we nog nooit zijn geweest Ik wou dat ik het je kon laten zien Zelfs mijn muziek, ik zet het onder je Ik weet gewoon dat ik alles voor je gedaan had (het doet pijn om te weten) Vergeet niet dat ik je zei dat ik me tekortschoot Omdat je uit een gezin kwam met geld En ik, ik heb niets, ik werk als ober Met visioenen van mezelf veranderen in iets De muziek was levendig maar ik kon geen rekening betalen Weg van mensen die gewoon zeggen dat ze er dol op zijn Had 's morgens les, had' s avonds werk Schrijf de nacht door zonder voedsel in mijn maag (Het doet pijn om te weten) Weet gewoon dat het moeilijk is Verdomme, meid, het is zo fucking hard Ik blijf mezelf vertellen dat ik verder moet gaan Maar het is moeilijk om dichtbij te komen als je een bewaker hebt Ik weet dat alles is veranderd, de oude ik zou in alle ernst schaamte voelen Voor de flessen die ik op mijn kaart heb gekocht Je zou naar de bar gaan terwijl ik vast zat aan het dubbel werken Om de tank in mijn auto te betalen (het doet pijn om te weten) En ik denk dat het het beste is dat ik doe alsof ik geen fuck geef Hoewel ik echt ben, ben ik een puinhoop Ik heb geprobeerd alles te vinden wat ik kan vinden Gewoon om het gat in mijn borst te vullen En het is triest om een foto met mij te geloven Is een foto van jou en een ex Je zou moeten weten dat het alles in me neemt Verwijderen als ik een tekst verzend, zoals Het voelt niet goed als je weg bent Het doet te veel pijn om met rust gelaten te worden (het doet pijn om het te weten) Ik weet dat ik nooit in je plannen was (het doet pijn om te weten) En ik kan je niet gewoon uit mijn hoofd krijgen Het doet pijn om het te weten