Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wiz khalifa Songtekst: grow

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wiz khalifa - grow ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van grow? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wiz khalifa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wiz khalifa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals grow .

Origineel

[Intro] 412 I wanna do something a little different Just to let y'all niggas know you can't fuck with me Don't try this man, you are not me Young Wiz [Hook] And if you fuck with me, grow [Verse] Used to just be a young'n spit-spittin' shit Now I'm grown up in the game and get-gettin' it Some of my old friends I can't kick it with You a little slow, I'll show you what big business is I be with those who own they own businesses Blowin' big knots in spots where all the bitches is I'm a star, don't talk to all the bitches-es Give 'em time, they run to me like a finish line Hatin' ass nigga actin' like a friend of mine Get your day cut short like it's winter time And I'm in the gr-grind 'til the end of time The Young Beast, I'mma eat when it's dinner time And my cig-cigarillo fill-filled with pine Shit locked, but you still denyin' That I'm the best that did, and the best that's do-doin' it Prince of the city, I'm showin' and pro-provin' it I'm on track, you cats are lo-losin' it Go head, come at Wiz and look stupider They said reach for the stars, I hit Jupiter And now I'm workin' on my next galaxy Never be another Young Khalifa after me .25, you ain't even half of me I work hard, dawg, no I don't relax a day Could eat all y'all, but I don't like the aftertaste What you niggas know about blowin' halfs of ray In the lab gettin' 3 songs smashed a day Got money up front, call it cash today Got 3 bank accounts puttin' cash away I do me to the fullest like Castaway Throw a beat on and let a blunt ash away I laugh today, and make y'all cry later If the young boy reppin' the 'Burgh then why hate him But I ain't worried cause my stacks gettin' bigger If you ain't heard around, bitch I'm that ni-nigga See me ridin' round window cracked, lit Swisher Can't talk currency, I can't get wit ya Who got it fucked up? Y'all convinced 'em The hate in the equation just a small addition My name Wiz Khalifa, but just call me mister... 4, 1, 2 [Hook] And if you fuck with me, grow

 

Vertaling

[Intro] 412 I wanna do something a little different Gewoon om jullie nikkers te laten weten dat je niet met me kan kloten Probeer dit niet man, je bent mij niet Young Wiz [Hook] And if you fuck with me, grow [Verse] Vroeger was ik gewoon een jonge spuug-spuug shit Nu ben ik volwassen in het spel en krijg ik het Met sommige van mijn oude vrienden kan ik het niet meer doen Als je een beetje traag bent, zal ik je laten zien wat big business is Ik ben met hen die hun eigen zaken hebben Blowin' big knots in spots where all the bitches is I'm a star, don't talk to all the bitches-es Geef ze tijd, ze rennen naar me toe als een finishlijn Hatin' ass nigga actin' like a friend of mine Laat je dag inkorten alsof het winter is En ik ben in de gr-grind tot het einde der tijden Het Jonge Beest, ik ga eten als het etenstijd is En mijn cig-cigarillo gevuld met dennenhout Shit locked, but you still denyin' Dat ik de beste ben die 't deed, en de beste die 't doet Prince of the city, I'm showin' and pro-provin' it I'm on track, you cats are lo-losin' it Ga je gang, kom bij Wiz en kijk nog stommer They said reach for the stars, I hit Jupiter En nu werk ik aan mijn volgende sterrenstelsel Er komt nooit meer een andere Young Khalifa na mij .25, je bent nog niet eens de helft van mij Ik werk hard, dawg, nee ik relax geen dag Ik kan jullie allemaal opeten, maar ik hou niet van de nasmaak Wat weten jullie over de helft van een straal opblazen? In het lab krijg ik 3 nummers per dag. Got money up front, call it cash today Got 3 bank accounts puttin' cash away I do me to the fullest like Castaway Throw a beat on and let a blunt as away Ik lach vandaag, en maak jullie later allemaal aan het huilen Als de jonge jongen de 'Burgh reppin', waarom hem haten Maar ik maak me geen zorgen want mijn stacks worden groter Als je het nog niet gehoord hebt, bitch ik ben die ni-nigga See me ridin' round window cracked, lit Swisher Can't talk currency, I can't get with ya Who got it fucked up? Jullie hebben ze allemaal overtuigd. De haat in de vergelijking is maar een kleine toevoeging My name Wiz Khalifa, but just call me mister... 4, 1, 2 [Hook] And if you fuck with me, grow