Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wiz khalifa Songtekst: left

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wiz khalifa - left ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van left? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wiz khalifa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wiz khalifa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals left .

Origineel

[Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em [Verse 1: Wiz Khalifa] Weed and some gin, weed and some gin She wanna fuck me and her friend, me and her friend Be there once, we'll be there again, be there again Fuck her once, then seen in a win, all these Benjamins Got me spendin' cake like a nigga baked it Stay away from all the hate, I don't do the fake shit I got more money to make and soon as I make it I'ma split it with my gang, sorry if you ain't in Rollin' weed up on the plane, only smokin' papers Run up on your main bitch, teach her how to take dick She ain't even say shit, other niggas' basic I'm on some outer space shit, come and ride my spaceship Fucked her and she came quick [Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em [Verse 2: Yo Gotti] I'm intact, I can't fuck with you fuckboys I'm multi, Tiffany my new toy Just pulled up in a foreign with a foreigner Your bitch textin' my phone but I'm ignorin' her I guess it goes down in the DM Now I'm burnin' head in the PM Havin' problems in your house, it might be my fault I just knocked your bitch on a IO Hawk Fuck a hater, get some money, yeah them my thoughts Brown bags in the closet, that's my fault Bitches fuckin' for designer, niggas killin' for attention Talkin' million dollar shit when they ain't even seen a million [Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em

 

Vertaling

[Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Van hen zijn er niet te veel over Van hen zijn er niet te veel over I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em [Verse 1: Wiz Khalifa] Weed and some gin, weed and some gin She wanna fuck me and her friend, me and her friend Wees daar eens, we zullen er weer zijn, wees daar weer Fuck her once, then seen in a win, all these Benjamins Got me spendin' cake like a nigga baked it Blijf weg van al de haat, ik doe niet aan die neppe shit I got more money to make and soon as I make it Ik ga het delen met mijn bende, sorry als je niet meedoet Rollin' weed up on the plane, only smokin' papers Ik ga naar je hoofdteef, leer haar hoe ze een lul moet nemen. Ze zegt niet eens wat, andere niggas' basic Ik zit in een ruimteschip, kom mee met mijn ruimteschip Fucked her and she came quick [Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Van hen zijn er niet te veel over Left of 'em, ain't too many left of 'em I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em [Verse 2: Yo Gotti] I'm intact, I can't fuck with you fuckboys I'm multi, Tiffany my new toy Just pulled up in a foreign with a foreigner Jouw teef sms'te naar mijn telefoon maar ik negeer haar Ik denk dat het in de DM gaat Now I'm burnin' head in the PM Ik heb problemen in jouw huis, het kan mijn schuld zijn Ik heb je teef net op een IO Hawk geslagen Neuk een hater, krijg wat geld, ja dat zijn mijn gedachten Brown bags in de kast, dat is mijn schuld Bitches fuckin' for designer, niggas killin' for attention Talkin' million dollar shit when they ain't even seen a million [Hook: Wiz Khalifa] I done smoked weed with the best of them I got me more money than the rest of them I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em Left of 'em, ain't too many left of 'em I'm just doin' big things, I'm finessin' them Real niggas, ain't too many left of 'em