Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wiz khalifa Songtekst: star power

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wiz khalifa - star power ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van star power? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wiz khalifa! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wiz khalifa en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals star power .

Origineel

[Intro:] Turn me up a little bit more Yeeaaah It's Young Khalifa man Star Power Taylor Gang or Die It's star year, get used to it [Verse 1:] Uh, feel like the sky is the limit And nothing come easy you gotta grind till you get it They say the star life is addictive And me I'm so high, I'm flying defying physics I'm wearing hundred dollar draws no flaws Wizzle on the hands free call, young boss Blackberry ringing, Sidekick buzzin' Got my money right, can't tell me nothin' If I said I wasn't all in I'd be lying like a lady who's fallen Chain sick and the watch face swollen See me now wish I'd go back to the old him But Wizzle won't change for the world I live life fast any day could be your last Blow ten stacks, then go and get it back in a hour Thats what the fuck I call Star Power, lets go [Hook: x2] They say you get out what you put in to it So my all's what I give And now I'm just talking about the life of a star Homie that's what I live And the niggas that I'm with, hustle heavy In your city, every state, with my Taylor Gang family [Verse 2:] Yup, this good living got me open Make you feel like you took a hit of what I'm smoking The high life, yeah that's my life And it's possible to die twice But you only live once, so I'mma live it up Pop bottle after bottle, rolling kush filled blunts I feel like I've been chosen And I dont fix it if its broken, I buy a new one The way I blow hundreds Make people say they should of never gave niggas money If you was me, I guarantee you'd do the same thing Cop anything when you want it They say fame's the most dangerous drug I played with it, now I can't get enough And came up - a customer But now I'm the supplier And that's what I call Star Power, lets go [Hook: x2]

 

Vertaling

[Intro:] Turn me up a little bit more Yeeaaah Het is Young Khalifa man Star Power Taylor Gang or Die It's star year, get used to it [Verse 1:] Uh, feel like the sky is the limit And nothing come easy you gotta grind till you get it They say the star life is addictive And me I'm so high, I'm flying defying physics I'm wearing hundred dollar draws no flaws Wizzle on the hands free call, young boss Blackberry ringing, Sidekick buzzin' Got my money right, can't tell me nothin' If I said I wasn't all in zou ik liegen als een dame die gevallen is Chain sick and the watch face swollen Zie me nu wens ik terug te gaan naar de oude hem Maar Wizzle zal niet veranderen voor de wereld Ik leef snel, elke dag kan je laatste zijn Blaas tien stapels, ga dan en haal het terug in een uur Dat is wat ik noem Star Power, laten we gaan [Hook: x2] Ze zeggen dat je eruit haalt wat je erin stopt Dus mijn alles is wat ik geef En nu praat ik gewoon over het leven van een ster Homie dat is wat ik leef And the niggas that I'm with, hustle heavy In je stad, elke staat, met mijn Taylor Gang familie [Verse 2:] Yup, this good living got me open Make you feel like you took a hit of what I'm smoking The high life, yeah that's my life And it's possible to die twice But you only live once, so I'mma live it up fles na fles leegmaken, kush gevulde blunts rollen I feel like I've been chosen En ik repareer het niet als het kapot is, ik koop een nieuwe De manier waarop ik honderden blow Laat mensen zeggen dat ze niggas nooit geld hadden moeten geven. Als je mij was, garandeer ik je dat je hetzelfde zou doen Cop anything when you want it Ze zeggen dat roem de gevaarlijkste drug is. Ik heb ermee gespeeld, nu kan ik er niet genoeg van krijgen En kwam op - een klant Maar nu ben ik de leverancier En dat is wat ik noem Star Power, laten we gaan [Hook: x2]