Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: woody guthrie Songtekst: curly headed baby

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: woody guthrie - curly headed baby ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van curly headed baby? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van woody guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van woody guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals curly headed baby .

Origineel

She's my curly headed baby Used to set on daddy's knee She's my curly headed baby Comes from sunny Tennessee I have loved her since I met her She is all the world to me She's my curly headed baby Comes from sunny Tennessee I'm a-gonna tell you 'bout these women I'm a-gonna tell you what they do Hang their heads up on your shoulder Flirt around with another too I'd rather be in some dark holler Where the sun refuses to shine Than to see her with another When you promised to be mine I was happy when I kissed her And she gave her love to me She's the prettiest little baby That ever fell in love with me She's my curly headed baby And I hope someday to be Walking by her side forever Down in sunny Tennessee

 

Vertaling

Ze is mijn gekrulde hoofd baby Ze zat altijd op papa's knie Ze is mijn gekrulde baby Komt uit het zonnige Tennessee Ik hou van haar sinds ik haar ontmoette She is all the world to me She's my curly headed baby Komt uit het zonnige Tennessee I'm a-gonna tell you about these women I'm a-gonna tell you what they do Hangen hun hoofden op je schouder Flirten ook met een ander Ik zou liever in een donker hol zijn Waar de zon weigert te schijnen dan haar met een ander te zien Toen je beloofde de mijne te zijn was ik blij toen ik haar kuste En ze gaf haar liefde aan mij Ze is de mooiste kleine baby That ever fell in love with me She's my curly headed baby En ik hoop op een dag Voor altijd aan haar zijde te lopen Down in sunny Tennessee