Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: woody guthrie Songtekst: don’t you push me down

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: woody guthrie - don’t you push me down ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t you push me down? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van woody guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van woody guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t you push me down .

Origineel

Well you can play with me And you can hold my hand We can skip together Down to the Pretzel man You can wear my mommy's shoes Put on my daddy's hat You can even laugh at me But don't you push me down Don't you push me, push me, push me Don't you push me down Don't you push me, push me, push me Don't you push me down You can play with me We can play all day You can use my dishes If you'll put them away You can feed me apples And oranges and plums You can even wash my face But don't you push me down You can play with me We can build a house You can take my ball And bounce it all around You can take my skates And ride them all around You can even get mad at me But don't you push me down

 

Vertaling

Wel, je kan met me spelen En je kan mijn hand vasthouden We kunnen samen huppelen Naar de Pretzel man Je mag mijn moeders schoenen aan Zet mijn papa's hoed op Je mag zelfs om me lachen Maar duw me niet naar beneden Duw me niet, duw me, duw me Duw me niet naar beneden Duw me niet, duw me, duw me Duw me niet naar beneden Je kan met me spelen We kunnen de hele dag spelen Je mag mijn borden gebruiken Als je ze wegzet Je mag me appels voeren En sinaasappels en pruimen Je mag zelfs mijn gezicht wassen Maar duw me niet naar beneden Je mag met me spelen We kunnen een huis bouwen Je mag mijn bal pakken En hem rond laten stuiteren Je mag mijn schaatsen pakken En er mee rondrijden Je mag zelfs boos op me worden Maar duw me niet naar beneden