Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: woody guthrie Songtekst: sally goodin’

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: woody guthrie - sally goodin’ ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sally goodin’? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van woody guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van woody guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sally goodin’ .

Origineel

Look down the road See my Sally coming Thought to my soul I'd kill myself running I looked down the road To see my Sally coming I thought to my soul I'd kill myself running I looked down the road To see my Sally coming I thought to my soul I'd kill myself running Strawberry pie, Gooseberry puddin' Give it all alway to see my Sally Goodin' Strawberry pie, Gooseberry puddin' Give it all alway to see my Sally Goodin' Had a piece of pie, and I had a piece of puddin' But I gave it all away to see my Sally Goodin' Had a piece of pie, and I had a piece of puddin' But I gave it all away to see my Sally Goodin'

 

Vertaling

Kijk op de weg Zie mijn Sally komen Dacht in mijn ziel dat ik mezelf zou doden met rennen. Ik keek op de weg Om mijn Sally te zien komen Ik dacht dat ik mezelf van kant zou maken Ik keek op de weg Om mijn Sally te zien komen Ik dacht dat ik mezelf van kant zou maken Strawberry pie, Gooseberry puddin' Ik geef altijd alles om mijn Sally te zien komen Strawberry pie, Gooseberry puddin' Give it all always to see my Sally Goodin Ik had een stukje taart, en ik had een stukje pudding But I gave it all away to see my Sally Goodin' Had a piece of pie, and I had a piece of puddin' But I gave it all away to see my Sally Goodin'