Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: woody guthrie Songtekst: the midnight special

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: woody guthrie - the midnight special ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the midnight special? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van woody guthrie! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van woody guthrie en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the midnight special .

Origineel

Yonder comes Miss Rosie. How in the world do you know? Well, I know her by the apron and the dress she wore Umbrella on her shoulder, piece of paper in her hand Well, I'm callin' that Captain, "Turn a-loose my man." Let the Midnight Special shine her light on me Oh let the Midnight Special shine her ever-lovin' light on me When you gets up in the morning, when that big bell ring You go marching to the table, you meet the same old thing Knife and fork are on the table, ain't nothing in my pan And if you say a thing about it, you have a trouble with the man Let the Midnight Special shine her light on me Oh let the Midnight Special shine her ever-lovin' light on me If you ever go to Houston, boy, you better walk right And you better not squabble and you better not fight Benson Crocker will arrest you, Jimmy Boone will take you down You can bet your bottom dollar that you're Sugarland bound Let the Midnight Special shine her light on me Oh let the Midnight Special shine her ever-lovin' light on me Well, jumping Little Judy, she was a mighty fine girl She brought jumping to this whole round world Well, she brought it in the morning just a while before day Well, she brought me the news that my wife was dead That started me to grieving, whooping, hollering, and crying And I began to worry about my very long time Let the Midnight Special shine her light on me Oh let the Midnight Special shine her ever-lovin' light on me

 

Vertaling

Daar komt Miss Rosie. Hoe weet jij dat in hemelsnaam? Nou, ik ken haar van het schort en de jurk die ze droeg Paraplu op haar schouder, stuk papier in haar hand Nou, ik roep die kapitein, "Turn a-loose my man." Laat de Midnight Special haar licht op mij schijnen Oh laat de Midnight Special haar altijd-liefhebbende licht op mij schijnen When you gets up in the morning, when that big bell ring Je marcheert naar de tafel, je ontmoet het zelfde oude ding Mes en vork liggen op tafel, er zit niets in mijn pan En als je er iets over zegt, heb je een probleem met de man Laat de specialiteit van Middernacht haar licht op mij schijnen Oh laat de Midnight Special haar altijd-liefhebbende licht op mij schijnen Als je ooit naar Houston gaat, jongen, kun je beter goed lopen En je kunt beter niet kibbelen en je kunt beter niet vechten Benson Crocker zal je arresteren, Jimmy Boone zal je neerhalen Je kunt er je geld op inzetten dat je naar Sugarland gaat Laat de Midnight Special haar licht op mij schijnen Laat de Midnight Special haar altijd-liefhebbende licht op mij schijnen Nou, springende Little Judy, ze was een machtig mooi meisje Ze bracht springen naar deze hele ronde wereld Wel, ze bracht het in de morgen net voor de dag Nou, ze bracht me het nieuws dat mijn vrouw dood was Dat zette me aan het rouwen, schreeuwen, huilen en huilen En ik begon me zorgen te maken over mijn zeer lange tijd Laat de specialiteit van Middernacht haar licht op mij schijnen Oh laat de Midnight Special haar altijd-liefhebbende licht op mij schijnen