Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Wulf Songtekst: I Got My Mind Made Up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Wulf - I Got My Mind Made Up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van I Got My Mind Made Up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Wulf! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter W van Wulf en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals I Got My Mind Made Up .

Origineel

It's funny how this shit we take for granted Is bound to blow up in your face I said it was before and I meant it Me, myself and I went seperate ways Went seperate ways I didn't know just where to go Where to run and where to hide It took some time to realize This life is mine, no compromise It's funny how this shit we take for granted I will let the sun shine on my face I got my mind made up And I ain't gon' stop Gonna be on top I got my mind made up I got my mind made up And I ain't gon' stop Gonna be on top I got my mind made up

 

Vertaling

Het is grappig hoe deze shit we vanzelfsprekend nemen Is gebonden te blazen in je gezicht Ik zei dat het eerder was en ik bedoelde het Ik, ik en ik, gaan apart op elkaar Gingen aparte manieren Ik wist niet waar te gaan Waar te rennen en waar te verbergen Het duurde enige tijd om te realiseren Dit leven is van mij, geen compromis Het is grappig hoe deze shit we vanzelfsprekend nemen Ik zal de zon op mijn gezicht schijnen Ik heb mijn gedachten opgemaakt En ik ben niet gon 'stop Zal bovenop zijn Ik heb mijn gedachten opgemaakt Ik heb mijn gedachten opgemaakt En ik ben niet gon 'stop Zal bovenop zijn Ik heb mijn gedachten opgemaakt