Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wumpscut Songtekst: autophagy day

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wumpscut - autophagy day ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van autophagy day? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wumpscut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wumpscut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals autophagy day .

Origineel

It has been said: Be proud of your enemy And enjoy his success Where are my limbs Can you see my limbs I can't stand my useless life Autophagy day And I will leave my useless wife Autophagy day Farewell So I will go and disappear Autophagy day And I will show you Your greatest fear Autophagy day Where are my limbs that's what I ask Autophagy day To find my limbs that is your task Autophagy day Glad under the sway I'll spirit away Autophagy day

 

Vertaling

Er is gezegd: Wees trots op je vijand en geniet van zijn succes Waar zijn mijn ledematen Kan je mijn ledematen zien Ik kan niet tegen mijn nutteloze leven Autofagie dag En ik zal mijn nutteloze vrouw verlaten Autofagie dag Vaarwel Dus ik zal gaan en verdwijnen Autofagie dag En ik zal je laten zien Je grootste angst Autofagie dag Waar zijn mijn ledematen dat is wat ik vraag Autofagie dag Om mijn ledematen te vinden dat is uw taak Autofagie dag Blij onder de zwier Ik zal wegdromen Dag van de autofagie