Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: wumpscut Songtekst: concrete rage

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: wumpscut - concrete rage ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van concrete rage? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van wumpscut! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter w van wumpscut en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals concrete rage .

Origineel

When I was born In times of oppression I couldn't bear My mother's obsessed When I was born In times of agression I had no faith Besides your chest Concrete rage, concrete rage, concrete rage..... When I was born In times of agression I couldn't bear My mother's obsessed In a city made of steel The concrete rage is all we feel She could have been more of a mother The dirty whore A dirty whore called mother A dirty whore she's my mother A dirty whore oh mother Just a dirty whore Why is she my mother Faceless people Faceless masks Faceless agony Run, Run And faceless hearts

 

Vertaling

Toen ik geboren werd In tijden van onderdrukking kon ik het niet verdragen Mijn moeder's geobsedeerd Toen ik geboren werd In tijden van agressie had ik geen vertrouwen Behalve jouw borst. Concrete woede, concrete woede, concrete woede..... Toen ik geboren was In tijden van agressie kon ik het niet verdragen Mijn moeder was geobsedeerd In een stad gemaakt van staal De betonnen woede is alles wat we voelen Ze had een betere moeder kunnen zijn De vuile hoer Een vuile hoer die moeder heet Een vuile hoer ze is mijn moeder Een vuile hoer oh moeder Gewoon een vuile hoer Waarom is zij mijn moeder Gezichtsloze mensen Gezichtloze maskers Gezichtenloze lijdensweg Rennen, rennen En gezichtsloze harten